Podrobnosti o doméně

newsroom.kh.ua

newsroom.kh.ua-logoᐉ Новости Харькова. Последние новости в Харькове за сегодня - Newsroom

Актуальные ⚡ новости Харькова и области! ⭐ Последние события и новости города.

TLDkh.ua
Datum vytvoření domény2015-05-13
Datum vypršení platnosti domény2024-05-13
Datum aktualizace domény2023-05-14
Alternativa
DNSAlternativaSociální médiaSDÍLENÝ HOSTINGNS SkupinaWHOIS

DNS

Zobrazit záznamy v systému domén, včetně, ale neomezeně, záznamů A, CNAME, MX a TXT.

A

Záznam A (Adresní záznam) je typ záznamu DNS (Domain Name System), který mapuje název domény na IPv4 (Internet Protocol verze 4) adresu.

NS

Záznam NS (Name Server) je typ záznamu DNS (Domain Name System), který určuje, které jmenné servery jsou autoritativní pro konkrétní doménu.
NS ZáznamIP
toby.ns.cloudflare.com
leia.ns.cloudflare.com

Alternativa

Odhalte nejlepší alternativy a konkurenty newsroom.kh.ua v roce květen 2024 a analyzujte jejich výkon z hlediska návštěvnosti webu, hodnocení a afinit. 2 nejlepších alternativ newsroom.kh.ua: 2day.kh.ua, mykharkov.info.

DOMÉNAAfinitaMěsíční návštěvyKategorieCelosvětové hodnoceníANS
761.91KNovinky A Média133,629
  • adrian.ns.cloudflare.com
  • lou.ns.cloudflare.com
75.77KNovinky A Média627,247
  • ns1.ukraine.com.ua
  • ns2.ukraine.com.ua
  • ns3.ukraine.com.ua

SDÍLENÝ HOSTING

CoHosted se odkazuje na situaci, kdy více doménových jmen (webových stránek) používá stejnou IP adresu pro své odpovídající webové servery. Mohou patřit různým osobám nebo organizacím a mohou sloužit zcela odlišným účelům. Domény hostované na stejné IP adrese jako newsroom.kh.ua jsou: newsroom.kh.ua.

NS Skupina

Skupina Nameserverů se skládá z dvou nebo více nameserverů, často poskytovaných webovou hostingovou společností nebo registrátorem doménových jmen. Mít více nameserverů přidává redundanci a zlepšuje spolehlivost rozlišování DNS. Zde jsou domény používající následující nameserverů stejně jako newsroom.kh.ua: leia.ns.cloudflare.com, toby.ns.cloudflare.com.

DOMÉNA
Celosvětové pořadí
KategorieNadpisAMX
promin.cv.ua
Novinky A Média
Чернівецький промінь | Новини. Буковина. Чернівці
  • alt2.aspmx.l.google.com
  • aspmx.l.google.com
strichka.com
Novinky A Média
Найбільш цитовані новини ЗМІ в Україні за 6 годин | Стрічка новин | Стрічка.ком | Автоматичний інформаційний сервіс моніторингу та аналізу новин
dicionariodireito.com.br
Dicionário Direito - O seu Dicionário Jurídico Online
loginvovchyk.net
Персональная страничка Loginvovchyk
nametag.org
Nametag | The username of the future.
  • alt3.aspmx.l.google.com
loginvovchyk.ru
medocsach.com

WHOIS

WHOIS je protokol pro dotazování a odpovědi používaný k získání informací o doménových jménech a IP adresách. Často se používá k získání registračních údajů a informací o vlastnictví pro konkrétní doménové jméno nebo IP adresu na internetu. Prozkoumejte nejdůležitější informace, včetně registračních údajů a informací o administrativním kontaktu pro newsroom.kh.ua. To zahrnuje jméno vlastníka, organizaci, e-mailovou adresu pro zneužití, telefonní číslo pro zneužití a data vytvoření a vypršení platnosti.

Souhrn

Datum aktualizace domény2023-05-14
Datum vytvoření domény2015-05-13
Datum vypršení platnosti domény2024-05-13
Název doménynewsroom.kh.ua
Jméno registrovanéhoprivacy-protect

Surová data

whois.ua

% Request from 37.187.92.169 % This is the Ukrainian Whois query server #S. % The Whois is subject to Terms of use % See https://hostmaster.ua/services/ % % IN THE PROCESS OF DELEGATION OF A DOMAIN NAME, % THE REGISTRANT IS AN ENTITY WHO USES AND MANAGES A CERTAIN DOMAIN NAME, % AND THE REGISTRAR IS A BUSINESS ENTITY THAT PROVIDES THE REGISTRANT % WITH THE SERVICES NECESSARY FOR THE TECHNICAL MAINTENANCE OF THE REGISTRATION AND OPERATION OF THE DOMAIN NAME. % FOR INFORMATION ABOUT THE REGISTRANT OF THE DOMAIN NAME, YOU SHOULD CONTACT THE REGISTRAR. % The object shown below is NOT in the UAEPP database. % It has been obtained by querying a remote server: % (whois.kh.ua) at port 43. % % REDIRECT BEGIN % Request from 2001:4130:50f1::113 % This is the EUNIC Whois query server #KV. % The Whois is subject to Terms of use. % See https://coordinator.ua/services/. % Інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях. % Єдиним джерелом первинних даних про доменне ім'я є реєстратор доменного імені, % який може надати необхідну інформацію, в установленому законом порядку. % Реєстратор доменних імен не має жодного відношення до інформації що була, % є або буде опублікована на ресурсі власника доменного імені, а також не несе % відповідальності за можливі наслідки використання доменного імені реєстрантом. domain: newsroom.kh.ua registrant: privacy-protect admin-c: privacy-protect tech-c: privacy-protect mnt-by: co.imena nserver: leia.ns.cloudflare.com nserver: toby.ns.cloudflare.com status: clientTransferProhibited created: 2015-05-13 12:41:00+03 modified: 2023-05-14 11:47:03+03 expires: 2024-05-13 12:41:00+03 source: EUNIC % Registrar: % ========== registrar: co.imena organization: Internet Invest Ltd. organization-loc: ТОВ “ІНТЕРНЕТ ІНВЕСТ” url: http://www.imena.com.ua city: Kyiv country: UA abuse-email: [email protected] abuse-phone: +380.442010102 abuse-postal: Ukraine 01103 Kiev 50, Gaidara str. abuse-postal-loc: Україна 01033 Київ вул. Гайдара, 50 Б, 2 поверх source: EUNIC % Query time: 2 msec % REDIRECT END

Bezplatné Nástroje

Nástroj pro Vyhledání IP Adresy

Zadejte IP adresu pro získání podrobných informací o ní, včetně geografického umístění, poskytovatele, ASN a informací z Whois. Sledujte a lokalizujte IP adresy.

Vyhledávač Alternativních Webových Stránek

Prozkoumejte webové stránky a poskytněte výběr alternativních možností.

Jaké je Moje IP Adresa

Veškeré informace o vaší IP adrese. Umístění, časové pásmo, typ adresy (IPv4 nebo IPv6) a další. Zobrazte svou skutečnou veřejnou IP adresu.

Na jakých IP adresách je newsroom.kh.ua hostován?

Na 3 IP adrese/ích je hostován newsroom.kh.ua. 172.67.72.39, 104.26.5.112, 104.26.4.112